Referenties

Op deze pagina staan een aantal reacties van cursisten en of clienten die hun toestemming gegeven om hun ervaringen met anderen te delen.

 

" Patricia heeft met mij een energetisch gesprek gevoerd met iemand die mij niet wilde zien, hierin heb ik van hart tot hart verbinding mogen maken met de andere ziel, een week later stond deze persoon open voor een gesprek, het heeft enorm geholpen vanuit liefde. Dank Patricia."

Joep

 

" Wat een mooie betekenisvolle cursus. Iedereen kan er aan mee doen. Je leert jezelf nog beter kennen en leert op een mooie en liefdevolle manier om op een energetische niveau contact met kinderen te maken."

Suz

 

" Ik heb de opleiding Energetisch Kindercoach bij Patricia gevolgd. Iedere cursusdag was een kadootje. Verpakt in een fijne veilige en mooie sfeer. Ik heb veel geleerd en mooie inzichten gekregen. Ook de verdiepingsdagen waren waardevol. Zeker ook de aanwezigheid van Tahir die door zijn trance boodschappen mij het vertrouwen gaf een nieuwe weg in te gaan waar ik heel blij mee ben."

Liefs Coby

 

 " De cursus energetisch kindercoach heeft me manieren geleerd hoe je meer en beter naar je gevoel kunt luisteren. Door eenvoudige oefeningen en spelletjes kom je stap voor stap dichterbij de kern. Fijn om kinderen te helpen maar zeker ook heel fijn voor jezelf! Patricia is enthousiast en begeleidt je met veel liefde en aandacht."

Annoniem

 

" De cursus energetisch kindercoach is een prima start om kennis te maken met energetisch werk."  

Monique

 

" Vorig jaar heb ik de cursus Kindercoach mogen volgen bij Patricia. Zes dagen vol inspiratie, fijne gesprekken en oefeningen, veel gelach en heerlijk: in een groep met gelijkgestemden! Patricia is een prachtige vrouw, zeer open, spontaan en enthousiast waarbij je je meteen thuis voelt. Ze heeft zeer veel kennis en is zeer kundig op haar gebied. Heel bijzonder was ook dat de medecursisten meteen zo eigen en vertrouwd voelden; bleek dat we elkaar al "kenden" en dat er vaak dezelfde thema's speelden. Tijdens deze cursusdagen hebben we veel van elkaar mogen zien: grootste vreugde., diepste pijn en vooral heling. Patricia weet zeer snel diep door te dringen tot de kern. Kindercoach, leerkracht, oma, ouder....deze cursus is een verrijking voor eenieder die zich (spiritueel) wil ontwikkelen en wil groeien, want dat is wat er gebeurt! En als "toegift" kregen we nog een dagje een sessie met Tahir. Een gouden team die twee: Tahir die in trance gaat en voor iedereen een prachtige boodschap had, en Patricia die dit begeleidt. Heel bijzonder, en zeer liefdevol! Ik krijg er nog kippenvel van. Dank!! "

Will 

 

" De cursus Energetisch Kindercoach heb ik ervaren als een zeer praktische cursus. Er wordt ook gebruikt gemaakt van theorie maar het merendeel van de lesdagen zijn zeer praktisch ingericht waardoor ik als cursist veel kon oefenen met het gebruik van meditaties om dieper contact te ervaren met mezelf en het energetisch contact leggen met mijn mede cursisten en evt. kinderen. Ook wordt er gebruik gemaakt van spelletjes en andere materialen om op een open en creatieve wijze contact te leggen met het kind om zo ook te ervaren hoe het is om een vertrouwde en warme omgeving te creëren waarin het kind zich thuis voelt, zodat de coaching laagdrempelig blijft om mee te beginnen. Patricia had een schat aan ervaring en wist dit op een boeiende wijze over te brengen, met wat humor hier en daar, maar ook zwaardere problematiek bracht ze aan de orde. Daarnaast kan ze zich door haar hooggevoeligheid goed inleven in iedere cursist waardoor er veel individuele aandacht is en ze duidelijk kan aangeven waar ik op moest letten en waar mijn specifieke talent zit in coaching met kinderen. Kortom een zeer nuttige en praktische cursus voor mensen die kinderen willen coachen. Er is ook nog een aanvullende verdiepingsdag voor het omgaan met ouders, welke een waardevolle aanvulling was op het eerste gedeelte, omdat mede de invloed van de ouders ook van grote invloed kan zijn op het gedrag en gevoelsleven van het kind in kwestie."  

Jacqueline

 

" Lieve Patricia, ik heb de cursus Energetisch Kindercoach gevolgd bij jou. Wat heb ik genoten van deze cursus. Er was al snel een liefdevolle, veilige sfeer zodat alles gedeeld kon worden met alle cursisten. Alles waar we doorheen gingen, oude stukken en ook alle nieuwe ervaringen. Alles mocht er zijn. Hele mooie ervaringen!! Ook de praktische oefeningen hebben me veel geleerd, praktisch gezien maar ook het vertrouwen hebben in mijzelf. Heel dankbaar dat ik deze cursus heb mogen doen bij Patricia. Nu op naar de volgende!!! "

Wendy

 

" Over de cursus Energetisch Kindercoach. Het was fijn om aan de cursus intuïtief kindercoach deel te nemen. In de eerste plaats voor mijn eigen ontwikkeling, maar ook voor mijn emotionele en intuïtieve ontwikkeling. Ik ben stukken tegen gekomen , die ik heb opgeruimd en verwerkt. Patricia was daarbij een grote steun voor mij.  Daardoor kon ik meer in mijn leiderschap gaan staan, wat essentieel is voor het beroep als coach. Wat ik ook als heel prettig heb ervaren is dat wat je leert op mij en de andere cursisten was afgestemd, maatwerk dus! We hebben veel geoefend met meditaties en energetische gesprekken, maar ik vond het bij de gesprekken wel lastig aan te voelen hoe je tot de kern moest komen. Daar ben ik dus nog mee aan het oefenen. Het was ook heel fijn om met cursisten bij elkaar te komen die gelijkgestemd waren. Aansluitend en tijdens de eendaagse verdiepingscursus "Energetisch coachen voor ouders" vond ik vooral het oefenen van oudergesprekken heel waardevol en erg leuk om te doen. Ik heb geleerd hoe belangrijk het is om ontspannen, door meditatie, afstemmen, invoelen intentie plaatsen aan een gesprek te kunnen beginnen."

Liefs, Jolande  

 

" Ik heb de opleiding energetisch Kindercoaching ervaren als thuiskomen en als een enorme stroomversnelling in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik heb antwoorden gekregen waar ik eigenlijk al 30 jaar naar zocht. Patricia zet iets neer in de groep waardoor iedereen zich veilig voelt en heel open is; je durft alles te zeggen waar je mee zit en daardoor ontstaat er magie. De oefeningen en de theorie over het energetisch deel van de Kindercoaching die ons werden aangereikt en waarmee we hebben geoefend  gebruik ik altijd. Het is de basis van mijn coaching. Daarnaast hebben we ontzettend veel gelachen, het was elke keer een feest om weer naar Uden te gaan en om energetisch te leren.  Aansluitend heb ik meegedaan aan de verdiepingsdag waarbij Tahir als trance-medium aanwezig was. Deze dag was heel waardevol voor mij, Tahir kwam precies met de boodschappen die ik op dat moment nodig had. Op sommige momenten luister ik de opname terug om de informatie te blijven herinneren. Dankjulliewel! en enorm bedankt Patricia en Tahir jullie cursus was de meest waardevolle en veranderende cursus in mijn leven (tot nu toe) en dat meen ik echt. Ik kom vast nog eens naar Uden voor workshops of een volgende cursus."

Liefs, Garbrich