Cursussen

Een en zesdaagse Cursus :

Zesdaagse Cursussen :

Dicht bij jezelf

Ken je dat gevoel dat je vast zit en het gevoel hebt dat je niet verder kunt. Dat je op zoek bent naar de persoon die jij van nature bent en dat je vanuit liefde verder wil gaan ontwikkelen. Als we niet goed in ons vel of teveel in ons hoofd zitten kunnen hierdoor verschillende mentale, emotionele of fysieke klachten uit voort komen, denk hierbij o.a. hoofdpijn, buikpijn, snel overprikkeld raken, faalangst, oververmoeidheid, burn-out klachten maar ook bij het vastlopen in het gezin of op de werkvloer, relatieproblemen, moeite hebben om keuze's te maken en kunnen begrenzen, (hoog)gevoelig zijn (HSP) en ondersteuning bij rouwverwerking. Deze items kom ik al jaren in mijn praktijk tegen tijdens de begeleiding van (jong) volwassenen en kinderen. Ik voel me dan ook geroepen na jaren ervaring om deze cursus te gaan starten in het voorjaar en samen op een liefdevolle manier jou mag gaan ondersteunen. Voor wie is deze cursus? de cursus is bedoeld voor iedereen zich verder wil ontwikkelen en 18 jaar of ouder is, therapeuten, leerkrachten, managers, zorgverleners, studenten, opvoeders, enz... eenieder die zich geroepen voelt tot deze cursus is van ♥ welkom!

De dagen zien er als volgt uit:

 

Dag 1: Intuïtie 

In deze eerste dag leer je gebruik te maken van je intuitie of wel je innerlijke kompas. Je innerlijke kracht die jou leidt op jouw pad maar soms even de weg is kwijtgeraakt. Je leert hoe je kunt luisteren naar deze innerlijke stem en je weer vertrouwen mag krijgen in jouw voorgevoel, je onderbuikgevoel. Je leert op een praktisch manier hoe jij je energie hoog kunt houden d.m.v. meditatie en door met elkaar te oefenen zodat jij je weer verder kunt ontwikkelen.

 

Dag 2: Connectie

Deze dag staat in het teken van contact maken met jezelf en met je innerlijk kind. Je leert wat je nodig hebt om dicht bij jezelf te blijven en waar jij de rust mag voelen die jouw lichaam zo nodig heeft. Hoe kan ik als (hoog)gevoelig persoon me krachtig neerzetten en in de juiste frequentie blijven. Hoe kan ik beter leren omgaan met alle overprikkelingen of sferen in ruimtes die ik aanvoel. Verder leren we om beter contact te maken met je omgeving: de mens, aarde, universum en de dieren zodat alles liefdevol mag gaan stromen en blokkades kunnen verdwijnen.

 

Dag 3: Interactie

Op deze dag gaan we actief en praktisch aan de slag. We gaan het geleerde in de praktijk brengen door te oefenen en te reflecteren. Je leert hoe je je kunt afstemmen op elkaar, hierdoor mogen jouw talenten bewust of nog onbewust naar boven komen. Je laat je verassen door alles wat jij mag ontvangen en waarin je volledig jezelf mag zijn en de energie mag laten stromen.

 

Dag 4: Energetisch contact maken met je dierbaren

Deze dag staat in het teken hoe je op een liefdevolle energetische manier contact maakt met dierbaren die bij ons zijn of het leven hier hebben losgelaten. We gaan een familie/systeem opstelling doen voor het gezin of de organisatie waarin je werkzaam bent. Hierdoor komt er meer duidelijkheid van waar je nu staat en wat de toekomst jou kan brengen.

 

Dag 5: Angst die ervoor zorgt dat je geblokkeerd bent

Je kent het wel dat gevoel dat je een bepaalde stap niet durft te maken of iets niet kunt of durft te zeggen en voel je dat je volledig blokkeert in je hoofd of ergens anders in je lichaam. Het is een naar gevoel die jou belemmert in je dagelijkse leven en waar je je soms niet eens bewust van bent waar ze vandaan komen. Deze dag staat in het teken van angst, hoe angsten ontstaan, hoe we het kunnen herkennen en wat het veroorzaakt binnen in ons lichaam, binnen ons systeem en daarbuiten. Om los te komen van deze angsten die jou blokkeren zowel mentaal als lichamelijk gaan we terug naar de kern daar waar de angst is ontstaan. Dit kunnen angsten zijn vanuit de familielijn of een negatieve ervaring die je al een tijd lang bij je draagt. Door diepe verbinding te maken met deze angsten kunnen we heling geven aan het verleden en samen een mooie nieuwe stap maken.

 

Dag 6: Vrijheid in jezelf

Je vrij voelen wat is dat eigenlijk? Deze laatste lesdag staan we stil bij wat jij nodig hebt om je volledig vrij te voelen. Dat je jezelf mag zijn zonder belemmeringen. Hoe voorkom je om weer in je oude patronen te vervallen? je leert te vertrouwen op je innerlijke kracht. In deze dag zal je merken dat er een mooi proces in jouw persoonlijke ontwikkeling in gang is gezet en dat je met deze transformatie verder kunt en dat jij je missie mag uitdragen en laten zien wie jij van nature bent!

Voel je welkom om samen met mij en in een kleine groep van maximaal 8 personen deze mooie reis te gaan maken. Ik zal je op een liefdevolle manier ondersteunen in jouw proces.     

Patricia

 

Spreekt jou deze cursus aan meld je dan aan via het contact formulier

Datums voor deze zes daagse cursus:

Donderdagen in 2024: 11-4 | 25-4 | 16-5 | 30-5 | 13-6 | 17-6 | van 10.00 - 16.00 uur

Kosten zesdaagse cursus:  € 995,-  betalen in termijnen is mogelijk (vraag naar de voorwaarde)

* De meeste werkgevers vergoeden deze cursus i.v.m. de persoonlijke ontwikkeling. 

Locatie: Business Centre Bredaseweg 185 4872 LA  Etten-Leur

 

 

Loving care For Yourself and by Yourself        PTC

Zelfliefde en persoonlijke ontwikkeling staan centraal in deze intensieve cursus. Patricia als hooggevoeligheids - deskundige en Tahir als regulier arts en trance medium. Zij nemen je mee in een proces waarbij oude patronen die je vanuit dit leven en ook vanuit vorige levens hebt opgelopen kunt doorbreken. Tahir krijgt vanuit de trance boodschappen door, die waardevol zijn voor jouw proces met de helende ondersteuning van Patricia. Door vrede te sluit met het verleden, kun je zowel in het heden als in de toekomst beter omgaan met alle uitdaging die op je pad komen. Het doel van deze cursus de verbinding te maken tussen het reguliere en energetische. Voel jij je aangetrokken tot deze bijzondere cursus en durf jij een transformatie aan? Sluit je dan aan om samen met Patricia en Tahir dit pad te bewandelen waarin je op een liefdevolle manier en in een veilige  omgeving je bijzondere ervaringen mag meemaken in jouw proces.

Spreekt jou deze cursus aan meld je dan aan via het contact formulier

 

Datums voor deze zes daagse cursus:

Cursus Loving care for yourself and by yourself  

Zaterdagen in 2024/ 2025 : 12-10| 2-11| 16-11| 30-11| 14-12| 11-01- 2025  van 10.00 - 16.00 uur

Kosten 6 daagse cursus € 1195,-  betalen in termijnen is mogelijk (vraag naar de voorwaarde)

* De meeste werkgevers vergoeden deze cursus als persoonlijke ontwikkeling.

Locatie: Business Centre Bredaseweg 185 4872 LA Etten-Leur

 

Energetisch Kindercoach 

In deze cursus leer je werken met (gevoelige)kinderen zowel in groep als individueel. Je krijgt uitdagende en leuke oefeningen aangereikt waarmee je kinderen kunt begeleiden om vanuit rust en concentratie te kunnen leven. Met thema's als talent, hoogbegaafdheid, hoogsensitiviteit, vriendschappen en energetisch ontwikkelen, bied je kinderen een krachtige basis voor de toekomst. Deze cursus bied een mooie persoonlijke ontwikkeling door ook te kijken naar jouw innerlijk kind.

Spreekt jou deze cursus aan meld je dan aan via het contact formulier

  • Dag 1: Innerlijke rust en focus
  • Dag 2: werken met een groepje kinderen
  • Dag 3: talent bloot leggen
  • Dag 4: de gaven van kinderen
  • Dag 5: vrienden maken en ruzie oplossen
  • Dag 6: in de praktijk brengen

Datums voor deze zes daagse cursus:

Maandagen

Kosten zesdaagse cursus:  € 995,-  betalen in termijnen is mogelijk (vraag naar de voorwaarde)

* De meeste werkgevers vergoeden deze cursus als persoonlijke ontwikkeling. 

Locatie

 

 

Eendaagse Cursussen:

Energetisch coaching voor ouders  

In deze eendaagse cursus leer je hoe je het gesprek aangaat met ouders van de kinderen die je begeleid of gaat begeleiden. Wat kom je zoal tegen en hoe voer je het gesprek. Het is een praktische dag waarin we het geleerde gaan oefenen. Deze cursus is voor iedereen die met kinderen werkt of wil gaan werken. Je zult ervaren hoe waardevol deze dag is. Ik geef je inzichten en ondersteuning vanuit mijn eigen praktijkervaringen. Spreekt jou deze cursusdag aan? Doe dan mee je bent van harte welkom!

Aanmelding via het contact formulier

Datum voor deze eendaagse cursus:

Woensdagdagen   van 10.00 - 16.00 uur Kosten: € 95,-

Locatie: Etten-Leur

 

Systemisch opstellen

In deze eendaagse cursus leer je alles over opstellingen maken binnen de systemen. Hierin maken we gebruik van verschillende manieren van opstellen voor de begeleiding van kinderen en volwassenen. Deze cursus is ook bedoeld om inzichten te krijgen in je eigen privé situatie. Het is een praktische dag met veel oefeningen. Voel jij je aangetrokken tot deze cursus?  Doe dan mee, je bent van harte welkom!

Aanmelding via het contact formulier

Datum voor deze eendaagse cursus:

Woensdagen van 10.00 - 16.00 uur Kosten: € 95,-

Locatie: Etten-Leur

 

De kracht van zelfreflectie

Deze eendaagse cursus staat in het teken van bewust worden en het krijgen van inzichten op verschillende situaties zowel in privé als op werkgebied. Door zelfreflectie voorkom je teleurstellingen en raak je minder snel uit balans. Voorbeelden als hoe herpak ik me wanneer er zich een lastige situatie voordoet of hoe blijf ik dicht bij mezelf tijdens een conflict en hoe zorg ik in deze situaties goed voor mezelf. Durf jij de uitdaging aan om hier nog dieper op in te gaan en wil jij je nog verder  kunnen ontwikkelen?  Doe dan mee, je bent van harte welkom!

Aanmelding via het contact formulier

Datum voor deze eendaagse cursus:

Woensdagen van 10.00 - 16.00 uur Kosten: € 95,-

Locatie: Etten-Leur

 

Hoogbegaafd & Hooggevoelig wat nu?

Deze eendaagse cursus is bedoeld voor een ieder die wil weten wat hooggevoeligheid en of hoogbegaafdheid nu is, hoe herken je of je hoogbegaafd (en) of hooggevoelig bent. Vragen zoals: Hoe ga je er mee om in je werk of in je privé leven? Hoe herken ik het bij mezelf of een ander? Waar loop ik tegen aan? Hoe kan ik me hierin begrenzen en hoe zet ik mijn kwaliteiten in.

Spreekt jou deze cursusdag aan meld je dan aan via het contact formulier

Datum voor deze eendaagse cursus:

Woensdagen van 10.00 - 16.00 uur Kosten: € 95,-

Locatie: Etten- Leur