Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia Barendse, ik ben getrouwd en moeder van twee dochters in de leeftijd van 13 en 16 jaar. Vanaf 1995 heb ik een eigen salon aan huis en ben ik werkzaam als schoonheidsspecialiste. Dit werk doe ik al jaren met veel liefde en plezier. Toch heb ik besloten om een totaal andere weg in te slaan.
Sinds de geboorte van de kinderen heb ik me verdiept in de ontwikkeling van de kinderen. Toen ze eenmaal op de basisschool zaten heb ik me opgegeven als overblijfouder. Mijn ervaring……. ik was onder de indruk van hoe de kinderen met elkaar omgingen. Hoe ze emoties juist wel of niet konden tonen. De hoeveelheid prikkels die kinderen op een dag binnen krijgen! Een aantal kinderen kan daar prima mee omgaan, maar er zijn ook (hooggevoelige) kinderen die dit moeilijk vinden. Vaak voelen deze kinderen zich onbegrepen. Met alle gevolgen van dien.
Het heeft me best bezig gehouden wat die prikkels en dat onbegrepen gevoel bij het kind kunnen veroorzaken. Dus… ik besloot het roer om te gooien. Ik ben op zoek gegaan hoe ik deze kinderen zou kunnen helpen. Om iets te kunnen betekenen voor deze kinderen kwam de opleiding kindercoach naar voren. Ik ben de opleiding kindercoach van BGL & partners gaan volgen in Eindhoven en ben nu gediplomeerd kindercoach.
Omdat ik een extra aanvulling zocht voor hooggevoelige kinderen, heb ik de cursus energetisch kindercoach gevolgd bij Lilianders in Uden en ben nu ook gecertificeerd energetisch kindercoach. Nu voel ik me klaar om hulp te bieden aan deze kinderen en ouders die op een laagdrempelige wijze hulp nodig hebben en om weer in balans te kunnen zijn.
Nu help ik kinderen en ouders met kind sessies.
Ook geef ik workshops in kleine groepjes van maximaal 4 kinderen.

Voor vragen of meer informatie mag u me altijd een mail sturen of bellen.