Wie ben ik?

Mijn naam is Patricia van de Moosdijk, moeder van twee dochters in de leeftijd van 16 en 20 jaar.
Sinds de geboorte van de kinderen heb ik me verdiept in de ontwikkeling van de kinderen.  Mijn ervaring……. als overblijfmoeder op de basisschool was ik onder de indruk  hoe kinderen met elkaar omgingen. Hoe ze emoties juist wel of niet konden tonen. De hoeveelheid prikkels die kinderen op een dag binnen krijgen is enorm. Een aantal kinderen gaat daar prima mee om, maar er zijn ook (hooggevoelige) kinderen die dit moeilijk vinden. Vaak voelen deze kinderen zich onbegrepen, met alle gevolgen van dien. Het heeft me bezig gehouden wat die (over)prikkelingen en dat onbegrepen gevoel bij het kind kunnen veroorzaken. Ik voelde dat ik hierin iets wil en kan betekenen. Vanuit mijn eigen jeugd herken ik de gevoelens zoals, onbegrip vanuit de omgeving, sterk verantwoordelijkheidsgevoel, bang om te falen. Het aanvoelen van mensen en gevoelig voor de sfeer die hangt in een bepaalde ruimte. Als kind had ik best hulp willen krijgen hoe hier mee om te gaan. Vandaar dat ik starte met het volgen van diverse opleidingen en cursussen. Inmiddels ben ik gediplomeerd kindercoach, de opleiding heb ik gevolgd bij BGL & partners. Aansluitend heb ik bij Lilianders verschillende cursussen gevolgd zoals: energetisch kindercoach, therapeutisch gezinscoach, spiritueel coach, healing in de 5e dimensie, mediumschap en de cursus trance. Door hetgeen de wetenschap nu zegt over hooggevoeligheid heb ik de opleiding van Hoog Gevoelig Heel Gewoon gevolgd en ben nu hooggevoeligheidsdeskundige.

Mijn praktijk is gevestigd in het Handelshuys in Uden waar ik  privé-sessies geef voor  kinderen, jong volwassenen en ouders.

Ik werk samen met Lilian Gijsbers van Lilianders en geef ik de cursus energetisch kindercoach zie hier de datums

Op aanvraag kunnen er sessies plaatsvinden voor thuisbegeleiding/familieopstellingen/huisreiniging samen met arts en trance medium Tahir Oppier.

 

Ik geef workshops in kleine groepjes van maximaal 6 kinderen.

Voor vragen of meer informatie mag u me altijd een mail sturen of bellen.